Sharani
LIJF coaching - Massage Therapie Arnhem

Geloof niet alles wat je denkt

ontdek wat jouw lijf je verklapt

 

 

Het gezicht achter Sharani


 

Mijn naam is Jolanda. Jolanda betekent viooltje. Symbool van het voorjaar. Fris nieuw leven. Een periode van groei. En dat is wat ik een ieder in het leven van harte toewens.

Sharani betekent voor mij: de controle loslaten en accepteren dat het goed is, zoals het op dat moment is. Ik heb aan den lijve ervaren dat dat alleen mogelijk is als denken en voelen in balans zijn. Als je helder denkt en tegelijkertijd contact houdt met je gevoel.

In beweging

Een dieptepunt en een keerpunt. Een ogenschijnlijk onschuldige maar vervelende gebeurtenis in mijn leven dwong mij om letterlijk en figuurlijk stil te staan bij mijn levensverhaal. 

Burn-out, zei de een. Depressie de ander. Ik voelde vooral angst. Mijn hersenen kraakten van onbegrip. Stress raasde door mijn lijf. Ik ging op zoek naar antwoorden. Alice Millers boek 'Het drama van het begaafde kind' zette mij op het spoor van de lichaamsgerichte benadering. Mogen voelen in plaats van onbewust onderdrukken als remedie voor stress, angst, burn-out en depressie

Mijn zoektocht eindigde bij de praktijk voor holistische massage Positive Touch. Daar heb ik bijzondere inzichten gekregen over mijn jeugd trauma. Mijn geheim. Diep weggestopt. Beetje voor beetje kwam het aan het licht. Stap voor stap kwam ik weer in beweging. 

De lichaamsgerichte therapie heeft mij veel gebracht - en doet dat nog steeds. Graag laat ik jou kennismaken met lichaamsgerichte coaching die mij nu zoveel inspiratie en vreugde geeft.

Als stress coach & burn-out coach begeleid ik jou graag vanuit de wetenschap dat het werkt.


Wat anderen zeggen over Jolanda

 

 

 

  • open mind
  • invoelend
  • intuitief
  • creatief
  • humor


Mijn Levensloop

Beweging op gang brengen is mijn passie.Tientallen jaren heb ik gewerkt als manager in diverse drukke, afwisselende banen met als specialisatie mens- en organisatie ontwikkeling in Supply Chain en Logistiek. 

In 2008 besloot ik mijn baan op te zeggen om mijn grenzen te verleggen en vertrok voor twee jaar naar Zuid-Amerika.

Naast universitaire studies heb ik HBO opleidingen gevolgd onder meer op het vlak van training en coachingIn de afgelopen jaren heb ik me, vanuit een holistische visie, verdiept in het menselijk lichaam, psychologie en diverse vormen van lichaamswerk

In mijn rol van gediplomeerd integraal en holistisch masseur bij Positive Touch en gekwalificeerd massagetherapeut bij BATC blijf ik trainingen volgen om al het goede van het oosten geïntegreerd toe te spitsen op het westen en deze te verenigen met Sharani's unieke lichaamsgerichte formule voor LIJF coaching.

Mijn doel is jou optimaal te begeleiden bij je herstel. Het ontdekken van je innerlijke kracht. Het realiseren van jouw authenticiteit en persoonlijk leiderschap. Zodat jij met zelfvertrouwen en vanuit bewustzijn, soepel meebeweegt met de stroom van jouw leven.

Want mensen in beweging brengen is mijn ding!

Wil je meer lezen en zien van Jolanda?


Jouw lichaam maakt geen denkfouten

Meer weten of een afspraak plannen? Je bent van harte welkom!


Terug naar boven: inzicht/ het gezicht achter Sharani