Sharani
LIJF coaching - Massage Therapie Arnhem

Voor je lichaam zorgen is een investering

wat je daarvoor terugkrijgt is onbetaalbaar De prijs van een pakket van 5 sessies bedraagt 400 euro.


Prijs

Prijs p. sessie

Korting

Pakket 5 sessies

400

 80

20%

Losse sessie**

100


**


** In 2018 hanteert Sharani een aanbiedingsopeningsactie vanwege de verhuizing naar de nieuwe locatie. Op jouw eerste behandeling ontvang je 50% korting. Dit betekent voor jou bij afname van zes sessies een prijs van 75 euro per sessie.Prijs is wat je betaalt

Waarde is wat je krijgt


Zowel Sharani LIJF coaching | Holistische Massage Therapie als Jolanda als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut zijn aangesloten bij de beroepsvereniging Belangen Associatie Therapeut en Consument BATC. 

BATC

BR-02728

AGB code zorgverlener

90104858

AGB praktijkcode

90064149
Afspraken die binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak worden afgezegd of bij niet verschijnen, worden volledig in rekening gebracht. Je afspraak 48 uur van te voren verzetten is geen enkel probleem.  Voor jou een garantie op kwaliteit. 


De kosten van onze consulten worden niet vergoed door ziektekostenverzekeraars. De overheid heeft bepaald dat niet alle geleverde zorg wordt vergoed. Dit geldt ondermeer voor preventieve zorg, relatie- en werkgerelateerde problemen (waaronder burn-out) en aanpassingsproblemen (waaronder rouw- en verliesverwerking).Ook hulpverlening bij zingevingsvragen wordt niet vergoed.

 

Vergoeding via werkgever

 

Werkgevers zijn vaak bereid om te investeren in de gezondheid en ontwikkeling van hun werknemers. Vraag uw werkgever naar de mogelijkheid voor vergoeding van de kosten voor psychologische begeleiding en/of leefadvies.

 

Tarieven organisatieadvies:

 

Het tarief is afhankelijk van uw situatie en wensen. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. 

concreet gaan ervaren c.q. toepassen in werk en leven 


Jolanda is gecertificeerd bij SPOTCER als transformatie 

Algemene Voorwaarden:

Om de massagebehandeling zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteert Sharani een aantal algemene voorwaarden. In de voorwaarden staat ook vermeld wanneer een behandeling niet bevorderlijk is, zoals bij zwangerschap, koorts en tumoren. Als je een afspraak maakt bij Sharani is het uitgangspunt dat je de voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat. 

Jouw lichaam maakt geen denkfouten

Meer weten of een afspraak plannen? Je bent van harte welkom!


Terug naar boven: praktijk/ tarief en zorgverzekering

Terug lezen: praktijk/ wat je in de praktijk mag verwachten

Terug lezen: praktijk/ wat anderen zeggen over Sharani


Verder lezen: de praktijk/ beroepscode en ethiek

Verder lezen: de praktijk/ samenwerking

Verder lezen: in zicht/ Sharani visie & het gezicht achter Sharani