Sharani
LIJF coaching - Massage Therapie Arnhem

Aanraking raakt: weer in verbinding met je gevoel zorgt voor een vitaal leven

Geloof niet alles wat je denkt

ga eens verder op wat je voelt

 

stress burn out somber - ga eens uit je hoofd en voel wat je lichaam je te vertellen heeft

 

Uit je hoofd in je lijf werkt!

Sharani bundelt niet voor niets coaching, meditatie, systemische lichaamswerk, opstellingen, holistische massage en verschillende creatieve werkvormen tot de krachtige formule van LIJF coaching. 

Met LIJF coaching leer je opnieuw contact te maken met je lichaam en met je gevoel. Op weg naar een vitaal leven met een gezonde balans tussen lichaam en geest. Een leven waarin je moeiteloos jezelf kunt zijn. Voluit kunt leven en tevreden mag genieten

Alles begint met aanraking

Alle leven begint met aanraking. Welkom zijn. De band met moeder. In verbinding met anderen. Aanraking is daarmee de eerste en meest elementaire vorm van communicatie. 

Aanraking is voor een kind van levensbelang voor de emotionele, lichamelijke en intellectuele ontwikkeling. Al opgroeiend, bouw je mentale kracht op onder druk van je omgeving. Je leert jezelf handhaven. En je verdringt heftige gevoelens. 

Denken, denken, denken... niet voelen

Ook voor een volwassene is aanraking een essentieel. In andere culturen is knuffelen gewoon. En is massage een vertrouwd ritueel. 

In de Nederlandse cultuur houden wij meer afstand. Ook speelt de wetenschap, het mentale aspect, een belangrijke rol in ons leven. Denken, denken, denken. Wij denken heel wat af in ons leven. Nadenken of eigenlijk; voor-denken. Terwijl 95% van ons leven ontstaat vanuit ons innerlijk. Onze intuïtie, onze gevoelens en emoties.

Op veel manieren kun je in contact komen met de diepere lagen in jezelf. Voorbeelden zijn: meditatie, opstellingen of bijvoorbeeld door in flow creatieve oefeningen te doen. Of met massage...

Het leven zit in je!

Holistische massage benut bewuste haptonomische aanraking vanuit verschillende massagestromingen. Een krachtige manier van masseren om de rust en het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren. Wat jouw gezondheid ten goede komt. 

Een massagevorm bij uitstek geschikt voor lichaamsgerichte therapie. Want je maakt contact met de onbewuste lagen in jezelf. De mentale en fysieke spanning, blokkades en pijn zijn terug te leiden tot het thema die op dit moment in je leven speelt.  

Inzicht geeft je de mogelijkheid patronen in je leven te doorbreken. Wat je pijn verlicht. Je ontspanning geeft. Stress verlagend werkt. En je energie niveau zal verhogen. 


Jouw lichaam maakt geen denkfouten

Meer weten of een afspraak plannen? Je bent van harte welkom!


Terug naar boven: kracht van aanraking

Verder lezen: holistische massage therapie