Sharani
LIJF coaching - Massage Therapie Arnhem

Jij bent de expert van jouw leven

je lichaam vertelt je de weg

persoonsgerichte therapie op holistische basis is gericht op jouw als persoon en je leven als geheel zodat jij de ruimte ontdekt achter je grenzen en je leven de ruimte kunt geven

LIJF coaching in de praktijk

Voor een prettige samenwerking is wederzijds vertrouwen in een veilige setting essentieel. Bij de eerste afspraak nemen we ruim de tijd voor het intakegesprek. Zo leer ik jou en je verhaal kennen. 

Ook leg ik je uit hoe ik in mijn behandelingen te werk ga. De aard en duur van je kernvraag, waarmee je komt, bepalen voor een groot deel het aantal sessies dat nodig is. In jouw behandelplan leg ik het aantal en ook het verloop van de sessies vast. 

Ik luister goed naar jou lichaam. Soms weet je hoofd nog niet wat je lijf al lang voelt. Denk maar eens aan gezegdes als 'zwaar op de maag liggen, 'wat heb je op je lever' of 'veel op je schouders nemen'.

Systemisch lichaamswerk verloopt via een gefaseerde structuur wat je terug kunt lezen in de blog 'werkwijze massage'. 

Misschien vind je het fijn om alvast een beeld te krijgen van de coach en massageruimte. Foto's bekijk je hier: de praktijk.Ontdek de ruimte 

achter je eigen grenzen


Ieder mens is uniek. Iedere sessie is uniek. LIJF coaching bij Sharani stemt precies af op wat jij nodig hebt.  

Om je een idee te geven, een greep uit zaken die vaak naar voren komen tijdens de eerste afspraken:

 • bewust contact maken met je lichaam
 • hoe is je ademhaling? diep of oppervlakkig? 
 • hoe ga je om met jouw grenzen?
 • uit je je gemakkelijk? of hou je veel binnen?  
 • hoe ga je om met stressvolle situatie in je huidige leven?

De veelzijdigheid van Sharani's LIJF coaching maakt het mogelijk om de therapie nauwkeurig af te stemmen op het thema wat nu in jouw leven speelt. Samen werken wij aan jouw behoefte. En daarin vervul jijzelf een actieve rol. Hoe dat in zijn werk gaat, kun je lezen in de blog 'samenspel'.

Veel voorkomende thema's in de praktijk zijn: 

 • je hebt last van stress, je zit niet lekker in je vel, je hebt burn out of depressieve klachten en kunt je moeilijk ontspannen
 • je ervaart spanningen of fysieke klachten zoals nek, schouder en rugklachten en wilt inzicht in de oorzaken 
 • je hebt het gevoel niet in je kracht te staan, je voelt dat je beter kunt en je wilt weten waarom je leven loopt zoals het loopt
 • je loopt vast in dezelfde patronen en verlangt vrijer en spontaner te zijn en meer vanuit je gevoel te kunnen leven
 • je merkt dat je nog last hebt van dingen van vroeger en wilt ondersteuning bij het verwerken van trauma of emotionele pijn

  Herken je je niet direct in bovenstaande omschrijvingen. Wil je meer lezen over ervaringen waarbij holistische massage effectief ingezet kan worden? Lees dan de uitgebreide blog 'ervaringen uit de praktijk' op de facebook pagina van Positive Touch.

  Openingstijden

  Van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 18.00 uur is de praktijk geopend. Je kunt voor LIJF coaching bij Sharani uitsluitend terecht op afspraak. Gaat je voorkeur uit naar een andere dag of tijdstip? In overleg is dat mogelijk! 

  Tijdens behandelingen staat de voicemail aan. Je kunt een bericht achterlaten met je telefoonnummer, waarop je bereikbaar bent.  

  De investering in jezelf

  Veranderen van de patronen in je leven is niet iets wat je eventjes doet. Het kost tijd. Om die reden werkt Sharani met pakketten van vijf behandelingen. In een reeks van sessies kun jij het beste uit jezelf halen en bouw je aan blijvende resultaten

  Doorgaans zijn de eerste drie afspraken elke week. Daarna eens in de 14 dagen. Om duurzame verandering te bereiken kun je op basis van eigen ervaring een gemiddelde van circa 10 tot 20 behandelingen aanhouden.

  Tarieven


  Prijs

  Prijs p. sessie

  Korting


  Intake *

   70

     Losse sessie

  110
  Pakket 5 sessies **

  440

   88

  20%

  4 = 5


  De tijd die jij aan jezelf kunt besteden tijdens een behandeling is minimaal anderhalf uur (90 minuten). 

  * De gereduceerde prijs voor de intake ontvang je eenmalig bij jouw eerste behandeling .

  ** Je betaald 4 sessies en ontvangt 5 sessies. Wat neer komt op één gratis sessie. De geldigheidstermijn van een pakket bedraagt  3 maanden (13 weken).


  Het leven begint nu, daar waar je comfortzone eindigt

  Meer weten of een afspraak plannen? Je bent van harte welkom!


  Terug naar boven: praktijk/ werkwijze

  Verder lezen: praktijk/ wat anderen zeggen