Sharani
LIJF coaching - Massage Therapie Arnhem

Geloof niet alles wat je denkt

ontdek wat jouw lijf je verklapt


Vol overgave ontvangen en voluit tot expressie brengen

Sharani gelooft in de weg van denken naar voelen. Als wij vanuit ons voelen ons denken kunnen bereiken, kunnen wij leren om open en ontspannen in het leven te staan. Door bewust te voelen, ontwikkel je jouw innerlijke kracht. Wat jouw mentale kracht versterkt. Je daadkrachtig maakt en je veerkracht geeft. 

Niet voor niets is de letterlijke vertaling van Sharani; overgave aan het bestaan. Het proces van jezelf kunnen zijn en vrij meebewegen met de stroom van jouw leven.

Wil jij van cultuur naar je eigen natuur?

Sharani is geen eindpunt! Sharani kent geen vastomlijnd programma. Al doende creëer jij jouw weg zelf. LIJF coaching bij Sharani biedt je de richting. Een richting waarin wij allemaal bewegen. Ontwikkelen, bewust worden, bewust zijn en zelfontplooiing met als doel: voluit leven, jezelf zijn en je overgeven aan hoe je leven loopt.

Hollen of stilstaan...?

Wil jij het anders doen? Wil je iets anders doen? Wil je eens uit je comfortzone stappen? Dan is Sharani zeker iets voor jou! Sharani LIJF coaching en massage therapie helpt je graag op weg naar herstel en balans in lijf en leven.


De kenmerkende praktische aanpak van Sharani 


  • brengt je brein tot rust
  • houdt je stress hormonen happy
  • verbindt jouw lichaam met je geest
  • geeft zelfinzicht en persoonlijke groei
  • maakt verandering in je leven mogelijk


Meer en meer zijn mensen op zoek naar andere methodes op het gebied van bewust leven, die mobiliteit, gezondheid en vitaliteit ondersteunt.  

LIJF coaching bij Sharani is eigentijds!

De unieke praktische aanpak stimuleert bewustwording. Wat duurzaam herstel van klachten en blijvend bewustzijn oplevert. Een werkwijze die perfect aansluit bij de huidige ontwikkelingen!


Meer weten of een afspraak plannen? Je bent van harte welkom!


Terug naar boven: visie Sharani

Verder lezen: het gezicht achter Sharani