Sharani
LIJF coaching - Massage Therapie Arnhem

Recensies van cliënten over bereikte resultaten bij de behandeling van stress, burn-out of depressieve klachten. 

Soms raakt 

iemand iets in je aan....
Bereikte resultaten bij behandeling van stress, burn-out of depressie

Een aantal van onderstaande recensies kun je ook terug vinden op Google mijn bedrijf en op de Facebook pagina van Sharani LIJF coaching Massage Therapie Arnhem.

Wat anderen zeggen:

Truke: Jolanda is een fantástische lichaamswerk coach; heerlijk om eens goed uit dat hoofd te komen! Gun jezelf een super massage die je meer brengt dan alleen ontspanning. Ga naar de open avond. Ik ben heel blij met Jolanda. 

Henk: Jolanda is een vriendelijke en begripvolle vrouw waar ik me "bij thuis" voel en dat heb ik niet zo snel. De behandeling is perfect en heeft mij goed op weg geholpen.

Marjolein: Jolanda heeft me laten ervaren dat niet alleen mijn hoofd, maar vooral mijn lijf me mijn verhaal vertelt. Door aandacht voor spanningsplekken, kwam er een beeld en gevoel bij me binnen. Deze beelden zijn we samen gaan ontdekken. Hierdoor is mijn systeem (lees: mijn hele zijn) gereset en voel ik nu minder kramp van binnen. Ik heb meerdere vormen van therapie gevolgd. Jolanda maakt voor mij het verschil, doordat ze een fijne balans heeft in het delen van haar ervaring en het uitnodigen van mijn eigen ervaringen. Midden in deze diepgang hebben we ook geregeld gelachen. Voor mij niet onbelangrijk! Jolanda's sessies maken voor mij het verschil, doordat het ervaren / ontdekken vanuit voelen en intuïtie centraal staat. Hierdoor werd ik getriggerd uit mijn vaste denkpatronen te stappen en te luisteren naar mijn hele systeem / lijf / zijn. Ik begrijp mezelf nu beter, voel mijn verhaal van binnen uit. Dat helpt mij om beter te "dealen" met mijn kwetsbaarheid.

Anita: Zit je in de knoop of weet je het echt niet meer?! Dan kan Jolanda je perfect helpen. Het lijkt of zij de weg, die jij kwijt bent, wel weer weet te vinden! Ze weet de juiste plekken te raken

Iljitsj: Als docenten van de opleiding tot integraal en holistisch masseur hebben wij Jolanda leren kennen als een toegewijd masseur. Ze is goed in staat om dat wat er leeft bij de cliënt te vertalen naar de massage. Ze voelt goed aan wat er nodig is en biedt cliënten op een welkome manier de ruimte om in hun proces te gaan. Hierdoor kunnen wij Jolande dan ook aan iedereen van harte aanbevelen.

IngridJolanda is met al haar aandacht bij je en voelt haarfijn aan waar de spanning zit in je lijf. Door extra druk op die plekken uit te oefenen helpt ze je bewust te worden van daar opgeslagen pijn die je vervolgens kunt loslaten. Daarna voel je je een stuk vrijer in je lijf en uiteindelijk ook in je leven. Wil je vrijer leven en ben je daarvoor bereid om de confrontatie met jezelf aan te gaan? Dan ben je bij Jolanda aan het juiste adres.

Anita: Een kei in het vak. Jolanda helpt je met het terug vinden van je eigen ikkie! 

Renate: Jolanda maakt natuurlijk contact. Ze zoekt in het samenspel de klacht goed op. Weet je uit te nodigen en uit te dagen en biedt ook rust en ruimte om te delen.

Marijke: Jolanda voelde waar de kern zat en ging daar naartoe. Ik kon er eerst moeilijk bij komen. Richtinggevend coachen hielp mij. Ik kon er niet omheen, waardoor ik uiteindelijk tot een doorbraak ben gekomen. 

Ingrid: Ik heb Jolanda leren kennen als iemand die graag de diepte ingaat onder het motto “Groeien waar het pijn doet”. Een transformatiecoach die erg heeft geholpen om onbewuste blokkades te voelen en op te kunnen lossen.”


Geef jij je leven een energy boost?

Meer weten of een afspraak plannen? Je bent van harte welkom!


Terug naar boven: praktijk/ wat anderen zeggen over Sharani

Verder lezen: praktijk/ in beeld