Sharani
LIJF coaching - Massage Therapie Arnhem

Stress verminderen? Je bent in goede handen bij Sharani; geaccrediteerd coach en massagetherapeut Arnhem 

Stilstaan bij je handelen

is vooruitgang

 Je bent in goede handen!

De begeleiding van jouw proces bij Sharani LIJF coaching en holistische massage therapie is bij Jolanda in ervaren handen. 

Jolanda is opgeleid tot massagetherapeut. De massageopleiding heeft zij gevolgd bij Positive Touch. Jolanda is gediplomeerd masseur integrale massage en holistische massage. De wettelijk vereiste hbo opleiding medische en psychosociale kennis heeft zij behaald bij Con Amore. SNRO & CPION geaccrediteerd. Jolanda is ingeschreven in het kwaliteitsregister ARCOS. 

Jolanda is opgeleid tot professioneel coach, innovatie trainer en creatief denktrainer bij de Academie voor Innovatief Trainen. En gecertificeerd bij SPOTCER als transformatie trainer & coach, voor systemisch werken met familie opstellingen, enneagram en andere creatieve werkvormen.  

 

 


Beroepscode & ethiek

Sharani LIJF coaching en massage, hecht belang aan duurzame vitaliteit en een gezonde maatschappij door het aanbieden van complementaire methoden naast de reguliere zorg. 

Sharani en Jolanda, als batc paramedisch natuurgeneeskundig therapeut, zijn bij de Belangen Associatie Therapeut en Consument  aangesloten 

BATC staat voor natuurgerichte gezondheidszorg. Uitgangspunt zijn de vijf natuurgerichte principes. Centraal staat energie, die de basis vormt voor het functioneren van het menselijk lichaam. 

Tezamen vormen zij een welkome aanvulling op de holistische benadering van Sharani LIJF coaching en massagetherapie.BR-02728

AGB code zorgverlener

90104858

AGB praktijkcode

90064149


Want Sharani staat voor resultaat en kwaliteitsgericht. Voor jou een garantie op kwalitatieve zorg. Persoonsgericht, effectief en veilig. En mogelijkheden om een  vergoeding te ontvangen van je zorgverzekering. Zie hiervoor tarieven en zorgverzekering.


Een klacht? Daar komen we samen uit!

Vol overgave doet Sharani LIJF coaching en massage therapie haar uiterste best om jou zo goed mogelijk vooruit te helpen. 

Toch kan het zijn, dat je de inzet anders beleeft. Geen punt! Sharani werkt onder het motto: spreek af, spreek aan, spreek uit! Maak je gevoel bespreekbaar. Samen kijken wij hoe we de samenwerking en dienstverlening kunnen verbeteren. Tenslotte is één en één drie. Want dat komt de kwaliteit nu én in de toekomst ten goede! 

Komen wij er samen niet uit? Vanaf 1 januari 2017 is de klachten regeling wkkgz (wet kwaliteit klachten geschillen zorg) van kracht. Sharani is aangesloten bij CAM cooperatie. Inschakelen van een onafhankelijk klachtenfunctionaris verloopt via de beroepsvereniging BATC. Sharani's beroepsregistratie nummer is: BR-02728. Het klacht en tuchtrecht nummer is: KB 1712.2319.  

Voor jou de garantie dat je serieus genomen wordt in de erkenning en behandeling van je klacht. En dat je klacht vertrouwelijk behandeld wordt. 


Privacy wetgeving AVG

Op 25 mei 2018 wordt de wet bescherming persoonsgegevens met richtlijnen voor de bescherming van jouw gegevens van kracht. Uiteraard voldoet Sharani LIJF coaching en holistische massage therapie aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) . 

Sharani draagt zorg voor jouw privacy op het internet en in de praktijk. Lees hier de privacy verklaring. 

 

Maak jij de sprong vooruit?

Meer weten of een afspraak plannen? Je bent van harte welkom!


Terug naar boven: praktijk/ beroepscode en ethiek

Verder lezen: praktijk/ samenwerking