Sharani
LIJF coaching - Massage Therapie ArnhemU!TdagenD

 

Recentelijk is Praktijk Sharani neergestreken in een fantastische en comfortabele 'nieuwe' werkruimte op Lovinklaan 1 in Arnhem. Waar het prettig werken is voor zowel Jolanda als haar cliënten.


Toch ligt opnieuw een verhuizing in het verschiet vanwege de verkoop van de Berghoeftoren met de bedoeling deze op korte termijn te verbouwen tot appartementen. 


En... dus is Praktijk Sharani op zoek naar passende en betaalbare werkruimte in Arnhem Noord.

Wat past...

Lichte, ruimtelijke kantoorunit / werkruimte van ca 20 m2 - 30 m2. 24/7 toegankelijk. Zelfstandig of in een verzamelgebouw met keuken en toilet faciliteiten. Eventueel gemeenschappelijk. Fijn zou zijn met gelijkgestemden in de sector (complementaire) zorg.   

Een prikkelarme, groene omgeving. Niet in het centrum. Wel op loopafstand van het centrum / NS station en dichtbij uitvalswegen. Goed bereikbaar, voldoende (gratis) parkeergelegenheid rondom en een bushalte om de hoek. 

Voorkeur Sonsbeek Noord of omliggende woonwijken. 

Samen delen...

Samen delen van een praktijk ruimte is natuurlijk ook mogelijk. Gebruik minimaal 3 dagen per week. Dagen in overleg. Prettig als je dezelfde passie deelt en op eenzelfde of op een aanvullend gebied in de (complementaire) zorg werkzaam bent. 

Praktijk Sharani daagt jou uit

Heb jij of ken jij de perfecte locatie? Bel of mail...!


Sharani is dagelijks bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur op: 

06 36 59 89 27

Tijdens sessies staat de voicemail aan. Als je een bericht achterlaat met je telefoonnummer, word je zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Heeft een bericht achterlaten jouw voorkeur. Dat kan via whatsapp of door een email te sturen naar info@sharani.nl. 

Uiteraard kun je ook via de website contact maken. Onderstaande links brengen je naar de pagina om een bericht te versturen.

Het berichtformulier vind je hier.

En het terugbelverzoek hier.


Leven is uitdagend!