Sharani
LIJF coaching - Massage Therapie Arnhem

Samen sta je sterk! Meerwaarde samenwerken in landelijk netwerk integrale massage.

Samen ben je meer

Eenvoud van de tweevoud


Samenwerking met meerwaarde

Sharani LIJF coaching in Arnhem maakt zich sterk voor erkenning en toepassing van andere vormen van therapie naast de reguliere gezondheidszorg. Sharani richt zich met name op lichaamswerk bij chronische stress, burn-out en depressieve klachten. Een welkome aanvulling op de gangbare psychotherapie die zich vooral richt op mentale aspecten. Simpelweg, omdat het werkt

Ieder mens is uniek. Iedere therapeut is uniek. Door de krachten te bundelen, versterk je elkaar!

Sharani is aangesloten bij het Landelijk Netwerk Integrale Massage LNI. Het platform voor verdieping en kennisuitwisseling

Sharani werkt samen met masseurs en therapeuten in collegiale intervisie groepen. Zowel via de BATC als rechtstreeks. 

Kerngedachte is: van elkaar te leren. Kwaliteit en deskundigheid te verbeteren. Voor jou. Want jij, mooi mens, beschikt over prachtige kwaliteiten. Samen gaan we ervoor om jou in je kracht te zetten.

Maak jij de sprong omhoog?

Heb jij behoefte aan hulp. Een begeleider, coach of therapeut. Sharani vindt het belangrijk dat jij iemand vindt die bij je past. 

Voel je welkom! Je kunt geheel vrijblijvend en kosteloos per telefoon afstemmen of de formule van Sharani LIJF coaching in Arnhem bij jou past. Ook organiseert Sharani regelmatig een open avond. Kijk daarvoor op de pagina: praktijk in beeld.

Meer weten of een afspraak plannen? Je bent van harte welkom!


Warm aanbevolen

Zoek je het dichter bij huis? Neem gerust een kijkje voor een alternatief bij jou in de buurt. Je kunt klikken op de afbeelding van het Landelijk Netwerk Integrale Massage.

Massagepraktijk Sharani LIJF coaching Massage Therapie is aangesloten bij LNI

Terug naar boven: samenwerking Sharani coaching en massage

Verder lezen: visie Sharani LIJF coaching en massage therapie

Verder lezen: het gezicht achter Sharani LIJF coaching en massage